პირველად თბილისში — Open Up-ის იაპონური დელიკატესები | Jolo.ge


პირველად თბილისში — Open Up-ის იაპონური დელიკატესები

პირველად თბილისში — Open Up-ის იაპონური დელიკატესები

იაპონური სამზარეულოს რჩეული გასტრონომიული კოლექცია წარმოადგინა კომპანია Open Up-მა Toyota ცენტრში გამართულ პრეზენტაციაზე.  

აზიური გემოს დღესასწაული, უჩვეულოდ მრავალფეროვანი არჩევანით — ტრადიციული სუშის,  სპაისების და როლებისგან შექმნილი გემრიელი კოლექცია, პრეზენტაციაზე მისული სტუმრებისთვის სასიამოვნო სიურპრიზი აღმოჩნდა, რადგან მსგავსი მასშტაბის იაპონური ფურშეტი მათთვის დღემდე არცერთ ღონისძიებაზე არ შეუთავაზებიათ.

ეს კომპანია Open Up-ის და Toyota ცენტრის წარმატებული თანამშრომლობის მორიგი გასტრონომიული ფოიერვერკი იყო, რომელიც თბილისელ ავტომოყვარულებსა და გურმანებს კიდევ დიდხანს ემახსოვრებათ.

 

  

Open Up-ის კულინარიულ-შემოქმედებითი ჯგუფი კი უკვე ახალ სიურპრიზს გეგმავს, რომელსაც საზოგადოება უახლოეს პერიოდში იხილავს. მანამდე კი, თუ გსურთ თქვენს დღესასწაულს, პრეზენტაციას თუ ერთ ჩვეულებრივ სამეგობრო წვეულებას,  როგორც ქართული ისე უცხოური და რაც მთავარია დაუვიწყარი გემო შესძინოთ, მიმართეთ Open Up-ს და დაგეგმეთ ნებისმიერი მასშტაბის ღონისძიება  თქვენს გემოზე.

 

ტელ:  571 70 30 30 Open Up  — შენთვის, შენ გემოზე!

ნანახია:(167)-ჯერ


Comments

comments



Related Articles

BBC- ი გურულ მილიონერზე — გუკა თავბერიძის წარმატებული „Savse“

ამ გურულ ბიჭზე უკვე BBC-იც ლაპარაკობს და გადაცემას უძღვნის. გადაცემაში სტუმრობა კი მის მიერ ბრიტანეთში დაფუძნებულმა კომპანიის „Savse“ წარმატებამ განაპირობა.  


გაანებივრეთ სხეული ყველაზე ჯანსაღი პროდუქციით

ყველა ქალის სურვილია გამოიყურებოდეს საუცხოოდ, თუმცა საკუთარი თავის განებივრებას ბევრი ვერ ახერხებს. ამას ქალები სხვადასხვაგვარად ხსნიან. ზოგს დრო არ ჰყოფნის,ზოგს


„ჭიტას“ მხარდაჭერა „მის ტურიზმის“ ქართველ მონაწილეს

„მის ტურიზმის“ პრესტიჟულ სილამაზის საერთაშორისო კონკურსზე საქართველოს „იმიჯ ცენტრის“ მოდელი, „მის საქართველო 2015“-ის მონაწილე, 18 წლის ანა სიხარულიძე წარადგენს. Miss


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*