„მაოცებენ ის ადამიანები, რომლებიც“… | Jolo.ge


„მაოცებენ ის ადამიანები, რომლებიც“…

„მაოცებენ ის ადამიანები, რომლებიც“…

მე მაოცებენ ადამიანები, რომლებიც ცნებებზე მაღალფარდოვნად საუბრობენ, სიტყვებს ხარჯავენ, მათთვის ღირებულების მინიჭებაზე ენერგიას კიარა

მაოცებენ ის ადამიანები, რომლებიც უშიშრობაზე და სიმამაცეზე მიწისქვეშა სამალავიდან ყვირიან, თავისუფლებისკენ კი სხვებს საკუთარი ნაჭუჭიდან მოუწოდებენ…

ის ადამიანები, თანაგრძნობისთვის ცრემლებს რომ არ იშურებენ, დაცემულს კი ხელს არ უწვდიან საშველად, ემპათიაზე დისერტაციებს რომ წერენ, «სხვისი ჭირი — ღობეს ჩხირის» წესით კი ცხოვრობენ… მათ არ ეხებათ… მათ არაფერი არ ეხებათ, მაგრამ მაინც მტკიცედ სჯერათ რომ «ერთიანობას» გრძნობენ ყველაფერთან.

კიდევ ის ადამიანები, გულწრფელობაზე რომ ნიღბის ქვეშიდან გესაუბრებიან, და ისინიც, გვერდში დგომისას მარტო საკუთარ გვერდს რომ გულისხმობენ… საკუთარი «დირეს» შენდობაზე მორალს რომ გიკითხავენ და შენს «ბეწვზე» ზურგს რომ გაქცევენ… ამაყად.

გამოცდილებაზე პრეტენზია რომ აქვთ და შეცდომები არასოდეს დაუშვიათ…

ფრენას რომ აღმერთებენ და გადახტომა არასოდეს უცდიათ.

… და მერე, თუ ეს გაოცება შეგამჩნიეს, ქედმაღლურად გეტყვიან, რომ შენ სიყვარულის არაფერი გაგეგება…

ემა ომანაძე

ნანახია:(69)-ჯერ


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments

comments



Related Articles

პროდუქტები, რომლებიც ჩვენს ნაადრევ დაბერებას იწვევს

დიეტოლოგებმა დაასახელეს პროდუქტები, რომლებიც ჩვენს ნაადრევ დაბერებას იწვევს. ესენია: = რაფინირებული მარილი მარილი- საშიში პროდუქტია, რომელიც ორგანიზმში წყალს აჩერებს და


«თუ ვინმეს მართლა უყვარდი და გიღალატა, იცოდე, იგი ამას უშენოდ ვერ შეძლებდა»_ ოტია იოსელიანი

1)ა, ბატონო, გაზაფხული კარზეა მომდგარი და გაჭინჭყლებული მკაცრად ითხოვს: ან ხვნა თესვას უნდა მიეჩვიოთ, ან ჭამა-სმას უნდა გადაეჩვიოთ! 2)ადამიანი მიწის


უცხოელი მოგზაურები საქართველოსა და ქართველების შესახებ

ქართველი ხალხი ცნობილია უძველესი კულტურითა და მდიდარი ტრადიციით. უცხოელი მოგზაურები, იტალიელი მისიონერები აღფრთოვანებულნი არიან ქართული ცხოვრების წესით, ქართველი ხალხის სტუმართმოყვარეობით,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*